Åh, prinsesse Leia, er du okay?

Ingen kommentarer endnu

Dette er en Rebell, der har overgivet sig til os. Selv om han benægter det, tror jeg, at der kan være flere af dem, og jeg beder om tilladelse til at foretage en yderligere eftersøgning af området. Han var kun bevæbnet med dette. Godt arbejde, kommandør. Lad os gå. Gennemfør jeres eftersøgning og bring hans ledsagere til mig. Javel, min Herre. Kejseren har ventet på dig. Det ved jeg, far. Så du har accepteret sandheden. Jeg har accepteret sandheden om at du engang var Anakin Skywalker, min far. Det navn har ikke længere nogen betydning for mig.

Vær hilset, Ophøjede. Tillad mig at præsentere mig selv. Jeg er Luke Skywalker, Jediridder og ven af Kaptajn Solo. Jeg ved, at du er mægtig, mægtige Jabba, og at din vrede mod Solo må være lige så mægtig. Jeg søger en audiens hos Deres Storhed for at forhandle om Solos liv. Med din visdom er jeg sikker på, at vi kan finde en aftale, som vil være til gensidig fordel og gøre det muligt for os at undgå enhver ubehagelig konfrontation. Som et tegn på min gode vilje giver jeg Dem en gave: disse to droider. Hvad sagde han? Begge er hårdtarbejdende og vil tjene dig godt.

Jeg går ind. Her går ingenting. Nu låser du dig fast på den stærkeste energikilde. Det burde være kraftgeneratoren. Formér jer. Og vær opmærksom. Vi kan løbe tør for plads meget hurtigt. Del jer op og tag tilbage til overfladen. Se om du kan få et par af de TIE-jagere til at følge dig. Forstået, Gold Leader. Det var for tæt på. Vi er nødt til at give de jagerfly mere tid. Koncentrer al ild på den Super Star Destroyer.

Vi er på vej! Kom nu! Kom nu! Åh, R2, skynd dig! Du godeste! R2, hvorfor var du nødt til at være så modig? Jeg kan vel lave en kortslutning på den her tingest. Jeg dækker dig.

Luke! Luke! Åh, Master Luke. Jeg er bange for, at R2's sensorer ikke kan finde noget spor af prinsesse Leia. Jeg håber, hun har det godt. Hvad, Chewie? Hvad? Chewie! Hey, jeg forstår det ikke. Nej, det er bare et dødt dyr, Chewie. Chewie, vent! Nej, lad være!


Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *