Rundvisning i Envatos hovedkvarter i Melbourne

Ingen kommentarer endnu

Velkommen, træd indenfor og sæt dig ned.... før du sætter dig ned, vil jeg gerne vise dig rundt. Dette er vores nye Envato-hovedkvarter i Melbourne, Australien. Beliggende i Melbournes centrale forretningsdistrikt, på King St, der er hjemsted for en mærkelig blanding af store firmabygninger, lækker japansk mad og *ahem* gentlemen's clubs!

Før vi flyttede ind, blev denne treetagers kulturhistoriske bygning brugt som skole. Endnu længere tilbage i tiden var bygningen et lager for Ferguson's Winery. Nu er der mindre vin og mere udviklere, computerskærme og agile tavler.

http://inside.envato.com/envato-office-tour/

Fotos af John MarmarasDevika Bilimoria og Josh Janssen.


Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *