Tour van Envato's Melbourne Hoofdkwartier

Nog geen reacties

Welkom, kom binnen en neem plaats.... eigenlijk voordat je gaat zitten, laat me je rondleiden. Dit is ons nieuwe Envato hoofdkwartier in Melbourne, Australië. Gelegen in Melbourne's centrale zakendistrict, op King St, de thuisbasis van een vreemde mix van grote bedrijfsgebouwen, heerlijk Japans eten en *ahem* gentlemen's clubs!

Voordat we hier introkken, werd dit drie verdiepingen tellende gebouw gebruikt als school. Nog verder terug in de tijd was het gebouw een opslagplaats voor Ferguson's Winery. Nu is er minder wijn en meer ontwikkelaars, computerschermen en agile boards.

http://inside.envato.com/envato-office-tour/

Foto's door John MarmarasDevika Bilimoria en Josh Janssen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *