Prinses Leia, is alles goed met je?

Nog geen reacties

Dit is een rebel die zich aan ons heeft overgegeven. Hoewel hij het ontkent, denk ik dat er meer van hen zijn, en ik vraag toestemming om het gebied verder te doorzoeken. Hij was alleen gewapend met dit. Goed werk, commandant. Laat ons alleen. Doorzoek het gebied en breng zijn metgezellen bij mij. Ja, mijn Heer. De keizer verwacht u. Ik weet het, vader. Dus, je hebt de waarheid geaccepteerd. Ik heb de waarheid geaccepteerd dat u eens Anakin Skywalker was, mijn vader. Die naam heeft niet langer enige betekenis voor mij.

Gegroet, Verhevene. Sta me toe mezelf voor te stellen. Ik ben Luke Skywalker, Jedi Knight en vriend van Captain Solo. Ik weet dat u machtig bent, machtige Jabba, en dat uw woede met Solo net zo machtig moet zijn. Ik zoek een audiëntie bij Uwe Grootheid om te onderhandelen over Solo's leven. Met uw wijsheid, weet ik zeker dat we een regeling kunnen treffen die voor beide partijen gunstig is en ons in staat stelt om een onaangename confrontatie te vermijden. Als een teken van mijn goede wil, presenteer ik u een geschenk: deze twee droids. Wat zei hij? Beide zijn hardwerkend en zullen u goed dienen.

Ik ga naar binnen. Hier gaat niets. Sluit nu op de sterkste krachtbron. Het moet de kracht generator zijn. Formeer je. En blijf alert. We kunnen heel snel door onze ruimte heen zijn. Splits op en ga terug naar de oppervlakte. Kijk of je een paar van die TIE fighters achter je aan kan krijgen. Begrepen, Gold Leader. Dat was te dichtbij. We moeten die vechters meer tijd geven. Concentreer alle vuur op die Super Star Destroyer.

We komen eraan. Kom op! Kom op! Oh, R2, schiet op! Mijn hemel! R2, waarom moest je zo dapper zijn? Nou, ik veronderstel dat ik dit ding kan opvoeren. Ik zal je dekken.

Luke! Luke! Oh, Meester Luke. Ik ben bang dat R2's sensoren geen spoor kunnen vinden van prinses Leia. Ik hoop dat ze in orde is. Wat, Chewie? Wat? Chewie! Hé, ik snap het niet. Nee, het is gewoon een dood dier, Chewie. Chewie, wa-wacht! Niet doen!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *