Voi, prinsessa Leia, oletko kunnossa?

Ei vielä kommentteja

Tämä kapinallinen antautui meille. Vaikka hän kieltää sen, uskon, että heitä saattaa olla enemmänkin, ja pyydän lupaa tutkia aluetta tarkemmin. Hän oli aseistettu vain tällä. Hyvää työtä, komentaja. Jättäkää meidät. Tutkikaa ja tuokaa hänen kumppaninsa minulle. Kyllä, herrani. Keisari on odottanut teitä. Tiedän, isä. Olet siis hyväksynyt totuuden. Olen hyväksynyt totuuden, että olit kerran Anakin Skywalker, isäni. Sillä nimellä ei ole enää merkitystä minulle.

Tervehdys, Ylhäinen. Sallikaa minun esitellä itseni. Olen Luke Skywalker, jediritari ja kapteeni Solon ystävä. Tiedän, että olet voimakas, mahtava Jabba, ja että vihasi Soloa kohtaan on varmasti yhtä voimakas. Etsin audienssia teidän suuruutenne kanssa neuvotellakseni Solon hengestä. Olen varma, että voimme viisaudellanne saada aikaan molempia osapuolia hyödyttävän järjestelyn, jonka avulla vältämme epämiellyttävät yhteenotot. Hyvän tahdon osoituksena annan teille lahjan: nämä kaksi droidia. Mitä hän sanoi? Molemmat ovat ahkeria ja palvelevat teitä hyvin.

Menen sisään. Tässä ei mene mitään. Lukitkaa nyt vahvimpaan voimanlähteeseen. Sen pitäisi olla energiageneraattori. Muodostelkaa. Ja pysykää valppaina. Tila voi loppua nopeasti. Hajaantukaa ja palatkaa pinnalle. Yritä saada muutama TIE-hävittäjä seuraamaan sinua. Selvä, Gold Leader. Se oli liian lähellä. Meidän on annettava niille hävittäjille lisää aikaa. Keskittäkää kaikki tuli tuohon Supertähtihävittäjään.

Me tulemme! Tulkaa! Tulkaa! Artoo, kiirehdi! Hyvänen aika! Artoo, miksi sinun piti olla niin rohkea? Voisin varmaan kytkeä tämän kuumavirralla. Minä suojaan sinua.

Luke! Luke! Voi, Master Luke. Artoon sensorit eivät löydä jälkiä prinsessa Leiasta. Toivottavasti hän on kunnossa. Mitä, Chewie? Mitä, Chewie? Chewie! Hei, en ymmärrä. Ei, se on vain kuollut eläin, Chewie. Chewie, odota! Älä! Älä!


Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *